Pasta med grillet ratatouille, salvie og kylling
SPONSORERET indhold

Pasta med grillet ratatouille, salvie og kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Frankrig og Italien grænser op til hinanden og har derfor mange fællesnævnerne i deres køkken. I denne ret får pastaen selskab af den kendte provencalske rataouille.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
14. jan. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

Ratatouille:
3 fed hvidløg
1-2 grønne squash
1 aubergine
1 peberfrugt
olivenolie
salt og peber
2-3 tomater
lidt balsamico
3 kyllingebrystfileter
blade af 2-3 kviste salvie
500 g frisk pasta eller 300 g tørret pasta f.eks. pastaskruer eller penne

Tilbehør:
Parmesan og sorte oliven

Sådan laver du Pasta med grillet ratatouille, salvie og kylling

Ratatouille:
Pil hvidløg, og hak det fint. Skær squash og aubergine i ½ cm tykke skiver. Halver peberfrugt, og fjern kernerne. Vend squash, aubergine og peberfrugt med lidt olivenolie, og grill eller pandesteg dem let møre. Krydr med salt og peber. Skær det grillede grønt i mindre stykker, og skær tomaterne i små tern. Vend det med de grillede grøntsager, og krydr med balsamico, salt og peber.

Skær kyllingekødet i store tern, og steg det 6-7 minutter på hver side, til det er gyldent og gennemstegt. Krydr med salt, peber og hvidløg. Skub kødet lidt til side. Kom ekstra olie på, og steg salviebladene kort, til de er sprøde på begge sider. Vend kyllingen med de stegte salvieblade.

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Hæld vandet fra, og vend pastaen med lidt olivenolie og friskkværnet peber.

Server straks med grillet ratatouille, salvie og kylling. Drys eventuelt med parmesan eller anden ost, og server oliven til.

PRØV OGSÅ: Linguine med blåmuslinger i hvidvin, dild og lime