SPONSORERET indhold
Pasta med kalv & rucola
Den tager ingen tid at lave − men smager helt fantastisk.
4
Ingredienser
300 g fuldkornspasta, f.eks. linguine
2 spsk olivenolie
3 fed fintsnittede hvidløg
1 flækket, udkernet, fintsnittet chili
300 g mørt kalvekød i strimler
salt, friskkværnet peber
4 spsk balsamico
1 bakke rucola
25 g grana, pecorino eller parmesan
Næringsindhold
-
Energi pr. person:470 Kcal
-
Fedt:27 %
-
Protein:24 %
-
Kulhydrat:49 %
Sådan gør du:
Kog pastaen efter anvisningen på pakken, afdryp og hold den varm. Varm olien i en wok eller stor sauterepande og rist hvidløg og chili kort. Bland kødstrimlerne ved, drys salt og peber på og steg det hele under omrøring i 4 min. ved høj varme. Stænk balsamico over og vend kødet med rucola samt den kogte pasta. Server retten med groftreven ost.
Energi pr. person: 470 kcal, fedt 27%, protein 24%, kulhydrat 49%