SPONSORERET indhold
Pasta med kalvekød i salviesauce
4 personer
Ingredienser
400 g kalvekød i tern
1 løg
2 spsk. olivenolie
1 moden bøftomat
1 spsk. hvedemel
2 dl grønsagsbouillon
1½ dl piskefløde
1 spsk. tomatkoncentrat
2 spsk. finthakket
salvie
salt og peber
400 g pasta, lange brede (pappardelle)
- Hak løget fint. Varm olien, og steg løgene i ca. 5 min. Fjern løgene fra panden, og skru op for varmen.
- Brun kødet af, hvis det er nødvendigt, så hæld mere olie på.
- Skær tomaten i små tern, og steg dem med et par min. Drys melet på, og lad det stege med lidt. Hæld bouillonen på, tilsæt løgene, og lad det hele koge i ca. 2 min. Hæld fløde og tomatkoncentrat på, og kog det i 1 min. Fjern gryden fra varmen, og tilsæt salvie, salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og vend den i saucen. Drys evt. med lidt friskhakkede salvieblade.