Pasta med kastanjer & spinat
SPONSORERET indhold

Pasta med kastanjer & spinat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker vegetarisk pastaret med kastanjer og spinat.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
29. sep. 2014 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
250 g pillede kastanjer (ca. 500 g hele)
1 spsk olivenolie
1-2 skalotteløg (finthakket)
1-2 fed hvidløg (finthakket)
2 dl piskefløde
250 g frisk spinat (eller hel frossen, optøet)
1-2 tsk citronsaft
salt og peber
250 g frisk pasta eller
200 g tørret pasta
Tilbehør: parmesan

  1. Skær de rå kastanjer midt over med en skarp kniv og læg dem i en gryde med kogende vand i 3-4 min. Skyl kastanjerne i koldt vand og pil skallen af. Brug evt. en fladtang til at gribe om skallen, så selve kastanjen smutter ud.
  2. Skær evt. kastanjerne i mindre stykker og steg dem gyldne og næsten møre i 8-10 min. i en gryde med olivenolie. Tilsæt skalotteløg og hvidløg og steg under omrøring 3-4 min. mere.
  3. Tilsæt fløde og renset spinat og kog sovsen igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber. Vend kogt og afdryppet pasta i sovsen. Server retten med friskrevet parmesanost.