SPONSORERET indhold
Pasta med kødboller
Disse kødboller er stegt i ovnen, det er nemt og giver en koncentreret smag.
4 personer
Ingredienser
1 løg
1 fed presset hvidløg
1 spsk. olie
1 ds. flåede, hakkede tomater
3 spsk. koncentreret tomat
2 dl bouillon
salt, peber
Kødboller:
400 g hakket, magert kalv og flæsk
1 ¼ tsk. salt
1 æg
2 spsk. tomatsauce
1 lille finthakket løg
1 fed presset hvidløg
1 tsk. karry
3 spsk. hvedemel
Desuden:
300 g pasta, f.eks. spaghetti og evt. basilikum til pynt
Tilbehør:
blandet salat og friskrevet parmesan
- Svits løg og hvidløg i olie i en gryde. Kom de flåede tomater, bouillon, tomatkoncentrat, salt og peber i. Kog saucen ca. 15 min. uden låg for svag varme.
- Kom alle ingredienserne til kødbollerne i en skål, og rør det sammen.
- Form kødboller med en barneske, og fordel dem i en smurt bradepande. Stil dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 15 min., til de er gennemstegte.
- Kom kødbollerne i tomatsaucen, og varm kort igennem.
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte. Vend pasta og sauce sammen. Pynt evt. med basilikum.