SPONSORERET indhold
Pasta med kylling, asparges og tomater
Pasta er altid en nem og lækker løsning, når der skal hurtig aftensmad på bordet.
4 personer
Ingredienser
Pasta med kylling, asparges og tomater
500 g kyllingeinderfilet
400 g grønne asparges
3 forårsløg
15 g smør
2 dl hønsebouillon
2 spsk. citronsaft
2 dl madlavningsfløde
salt, peber
300 g pasta, f.eks. frisk grøn båndpasta
Pynt:
cherrytomater, oliven, panderistede pinjekerner og basilikum
Tilbehør:
friskhøvlet parmesanost
Sådan laver du pasta med kylling, asparges og tomater
- Skær kyllingekødet i tern.
- Knæk den træede ende af aspargesene, og skær dem i 3 cm stykker. Snit løgene. Svits løgene i smørret i en gryde. Tilsæt bouillon og citronsaft. Kog det op. Kom kyllingetern i, og lad dem simre 5-6 min. under låg. Kom fløde og asparges i. Kog det sammen under omrøring 2-3 min. Smag til med salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte. Vend pastaen i aspargessaucen. Pynt med halve cherrytomater, oliven, ristede pinjekerner og basilikum. Giv friskhøvlet parmesan til.