Pasta med kylling, bønner og tomater
SPONSORERET indhold

Pasta med kylling, bønner og tomater

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem og hurtig aftensmad med pasta - her koger vi kylling og fuldkornspasta og serverer den med bønner, nem pesto og tomater til.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
07. aug. 2017 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer | Total: 30 min

Ingredienser

500 g kyllingebrystfilet
salt
175 g fuldkornspasta, f.eks. penne
300 g grønne bønner

Nem pesto:
3 spsk. mandler
30 g parmesanost, friskreven
1-2 fed presset hvidløg
1 bdt. persille
2 spsk. olivenolie
3 spsk. vand
¾ tsk. salt
peber
Pynt:
evt. 1 tsk. friskhakket rød chili
Tilbehør:
citronbåde
4 tomater i både

Sådan laver du pasta med kylling:

  1. Kog kyllingebrystfileterne i letsaltet vand ca. 20 min. under låg. Skær dem i tern.
  2. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte. Nip og kog bønnerne med i 6 min.
  3. Kom ingredienserne til pestoen i en blender eller foodprocessor, og mix det jævnt. Vend pestoen i pastaen, og fordel kylling og evt. lidt friskhakket chili over. Giv citronbåde og tomater til.

 

Anbefalet til dig