SPONSORERET indhold
Pasta med kylling, bønner og tomater
Nem og hurtig aftensmad med pasta - her koger vi kylling og fuldkornspasta og serverer den med bønner, nem pesto og tomater til.
4 personer |
Total: 30 min
Ingredienser
500 g kyllingebrystfilet
salt
175 g fuldkornspasta, f.eks. penne
300 g grønne bønner
Nem pesto:
3 spsk. mandler
30 g parmesanost, friskreven
1-2 fed presset hvidløg
1 bdt. persille
2 spsk. olivenolie
3 spsk. vand
¾ tsk. salt
peber
Pynt:
evt. 1 tsk. friskhakket rød chili
Tilbehør:
citronbåde
4 tomater i både
Sådan laver du pasta med kylling:
- Kog kyllingebrystfileterne i letsaltet vand ca. 20 min. under låg. Skær dem i tern.
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte. Nip og kog bønnerne med i 6 min.
- Kom ingredienserne til pestoen i en blender eller foodprocessor, og mix det jævnt. Vend pestoen i pastaen, og fordel kylling og evt. lidt friskhakket chili over. Giv citronbåde og tomater til.