SPONSORERET indhold
Pasta med kylling og mozzarella
(4 pers.)
Ingredienser
300 g pasta f.eks. bånd
500 g kyllingeinderfilet
salt, peber
2 spsk. olivenolie
2 skalotteløg
20 g smør
2 dl hønsebouillon
1 spsk. citronsaft
125 g frisk mozzarella eller fetaost
150 g cherrytomater
1 dl sorte oliven
1 bdt. rucola
1 lill bdt. basilikum
Tilbehør:
friskhøvlet
parmesanost
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte.
- Skær kyllingekødet i tern, og krydr det med salt og peber. Steg kødet gyldent og gennemstegt i olie på en sliplet-pande. Hak løgene, og svits dem kort i smør. Tilsæt bouillon og citronsaft, og kog retten sammen 2-3 min. Smag til med salt og peber. Kom kyllingetern i, og kog kort op.
- Vend pasta og kyllingeblanding sammen. Fordel tern af mozzarella og halve cherrytomater over. Pynt med oliven, rucola og basilikum. Giv parmesanost til.