Pasta med minikrebinetter og mozzarella
Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard | Nem pastaret, som hele familien kan li' ♥
Hjemmet

Pasta med minikrebinetter og mozzarella - opskrift fra Hjemmet

Pasta med minikrebinetter og mozzarella

Nem aftensmad med pasta - servér krebinetterne i mini-format sammen med pasta og frisk mozzarella. Så er aftensmaden hurtigt på bordet!

Af Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard 18.jul.2017 Mad

4 personer

Arbejdstid: 25 min.
Koge-/stegetid: ca. 15 min.
300 g pasta (f.eks. brede band)
400 g hakket kalve- og svinekød (maks. 10%)
salt og peber
1 spsk. olivenolie
1 løg
1 courgette (ca. 250 g)
1 rød peber
1 spsk. olivenolie
2 dl bouillon
200 g gule cherrytomater
125 g frisk mozzarella
1 bdt. frisk basilikum
Tilbehør: friskrevet parmesan

  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  2. Form kødet til 8 små krebinetter, og krydr dem med salt og peber.
  3. Steg dem i olie på en pande, til de er gennemstegt (6-8 min. i alt).
  4. Hak løget.
  5. Skær courgette og peberfrugt i terninger.
  6. Svits løg, courgette og peberfrugt i olie et par min. Kom bouillon ved, og kog det sammen i 5 min. Vend pastaen i.
  7. Kom pastablandingen på et fad. Fordél krebinetter, halve cherrytomater, mozzarellaost i terninger og basilikum over. Servér straks.
Henter...