Pasta med mørbrad og pesto
SPONSORERET indhold

Pasta med mørbrad og pesto

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
08. sep. 2014 | Opskrift | Hendes Verden

Ingredienser

1 svinemørbrad
salt, peber
2 spsk. olivenolie
300 g pasta, f.eks. rør
1 glas god pesto
4 tomater
Pynt:
evt. frisk basilikum
Tilbehør:
kogte grønne bønner
oliven

  1. Rens mørbraden for sener og hinder. Skær den ud i 2 cm tykke bøffer. Krydr kødet med salt og peber. Brun mørbradbøfferne på begge sider, og steg dem 2-3 min. mere på hver side.
  2. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte. Kom den tilbage i gryden, og vend pestoen i. Fordel pastaen på et fad eller tallerkner. Fordel mørbradbøffer og tern af tomater over. Pynt evt. med basilikum. Giv bønner og oliven til, eller fordel dem over retten.