Pasta med pesto og ærter
SPONSORERET indhold

Pasta med pesto og ærter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

01. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

300 g pasta f.eks. sommerfugle
300 g ærter, gerne friskbælgede, men fine fra frost kan også bruges
Pesto:
1 stor håndfuld basilikumblade
1 lille fed hvidløg
1 tsk. salt
40 g friskreven parmesanost
2 spsk. pinjekerner
2 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
2 spsk. kogevand fra pastaen
friskkværnet peber
Pynt:
basilikumblade og 2 spsk. høvlet parmesanost
Tilbehør:
tomatsalat

  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte. Kom ærterne i kogevandet til pastaen de sidste par min. af kogetiden.
  2. Kom alle ingredienserne til pestoen i en blender eller foodprocessor og miks det jævnt.
  3. Vend pestoen i pastaen.