pasta med rejer picnic
SPONSORERET indhold

Pasta med rejer, chili & hvidløg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Smag af Italien.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
29. jul. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

300 g fuldkornspasta
3 spsk olivenolie
4 fed snittet hvidløg
1 tsk chiliflager
400 g renset blæksprutte i mindre stykker
16 store rejer u. skal, fx tigerrejer
0,5 dl citronsaft
0,5-1 dl kogevand fra pasta
en god håndfuld persille
1 dl sød chilisauce citronbåde

Sådan gør du: Kog pastaen efter anvisningen, afdryp, og hold den varm. Gem lidt af kogevandet. Varm olien i en stor sauterepande, rist hvidløg og chili-flager kort. Kom blæksprutter og rejer i panden, og steg videre for rask varme i et par minutter. Tilsæt citronsaft, pasta, kogevand fra pastaen samt en stor håndfuld persille. Lad det hele snurre et par minutter, og smag til med salt og peber. Server med sød chilisauce.  

● ● ● Energi pr. person: 500 kcal, fedt 23 %, protein 28 %, kulhydrat 49 %