SPONSORERET indhold
Pasta med røget mørbrad
(4 pers.)
Ingredienser
2 løg
1 tsk. finthakket ikke for stærk rød eller grøn chili
2 tomater
2 spsk. olivenolie
2 dl bouillon
1 tsk. fintrevet, usprøjtet citronskal
salt, peber
150 g røget svinemørbrad
1 spsk. olivenolie
300 g pasta f.eks. skruer
250 g små broccolibuketter
Tilbehør:
friskrevet parmesanost
- Skær løgene i små tern. Skær tomaterne i tern. Svits løg og chili 3-4 min. i olivenolie i en gryde. Svits tomattern med 1-2 min. Tilsæt bouillon og evt. citronskal. Lad retten snurre sammen ca. 2 min. Smag til med salt og peber.
- Skær mørbraden i tern, brug dem, som de er, eller steg dem gyldne og sprøde i olivenolie på en pande. Afdryp dem på køkkenrulle.
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte. Kog broccolibuketterne med de sidste 2 min. af kogetiden.
- Vend pasta og broccoli med løg-tomat-blandingen. Drys mørbrad over. Riv parmesanost til.