Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 løg (finthakket)
2 fed hvidløg (finthakket)
1 spsk olivenolie
½ sølvbede
salt og peber
1 dåse cherrytomater eller hakkede tomater
250 g frisk pasta
frisk basilikum
Tilbehør:
parmesanost
- Steg løg og hvidløg bløde og blanke i en gryde med olie.
- Del sølvbeden i stilke og blade og skyl dem i koldt vand. Skær stilkene i mundrette stykker og snit bladene fint.
- Vend sølvbedestilkene i gryden, krydr med salt og peber og tilsæt tomater. Lad sovsen simre i 10 min.
- Kog pastaen, så den stadig har bid – følg pakkens anvisning.
- Hæld den i et dørslag og vend den straks i den varme sovs. Tilsæt sølvbedeblade og basilikum og server med friskkværnet sort peber og revet parmesanost.