'
Pasta og bøf
Foto: Anders Schønnemann | Pasta og bøf med et orientalsk strejf.
fit living

Pasta og bøf

Pasta og bøf med et orientalsk pift

Tænk, at noget så enkelt kan smage så godt - nem pastaret med oksekød, kokosmælk, chili og koriander.

Af Lone Kjær 07.apr.2017 Mad

20 MIN.

Pasta og bøf til 4 personer

1 lille spidskål
1 rød chili
200 g grønne bønner
2 oksebøffer, ca. 200 g
1 spsk koldpresset rapsolie
1 dåse kokosmælk
400 g pasta f.eks. taglioline
1 bundt frisk koriander

  • Energi pr. person

    600 Kcal

    Fedt 21 %

    Protein 22 %

    Kulhydrat 57 %

Sådan laver du pasta og bøf

1. Halver kålen, fjern stokken og snit kålen fint.

 

 

PRØV OGSÅ: Thaisuppe med kokosmælk og rejer

 

2. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Nip bønnerne. Skær kødet i strimler. Varm olien i en wok. Steg kødet ved god varme et par minutter, tilsæt chili, presset hvidløg, bønner og spidskål. Vend godt rundt, mens det steger.

SE MERE: 3 skønne desserter med chokolade

 

3. Hæld kokosmælk over og smag til med salt og peber. Kog pastaen som angivet på emballagen og afdryp. Server med bøf, grønt og frisk koriander.

Energi pr. person: 630 kcal., protein 17%, kulhydrat 57%, fedt 26%

Henter...