Pasta og bøf
SPONSORERET indhold

Pasta og bøf med et orientalsk pift

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tænk, at noget så enkelt kan smage så godt - nem pastaret med oksekød, kokosmælk, chili og koriander.

Af: Lone Kjær Foto: Anders Schønnemann
07. apr. 2017 | Opskrift | Fit living
Pasta og bøf til 4 personer | Total: 20 min

Ingredienser

1 lille spidskål
1 rød chili
200 g grønne bønner
2 oksebøffer, ca. 200 g
1 spsk koldpresset rapsolie
1 dåse kokosmælk
400 g pasta f.eks. taglioline
1 bundt frisk koriander

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    600 Kcal
  • Fedt:
    21 %
  • Protein:
    22 %
  • Kulhydrat:
    57 %

Sådan laver du pasta og bøf

1. Halver kålen, fjern stokken og snit kålen fint.

 

 

PRØV OGSÅ: Thaisuppe med kokosmælk og rejer

 

2. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint. Nip bønnerne. Skær kødet i strimler. Varm olien i en wok. Steg kødet ved god varme et par minutter, tilsæt chili, presset hvidløg, bønner og spidskål. Vend godt rundt, mens det steger.

SE MERE: 3 skønne desserter med chokolade

 

3. Hæld kokosmælk over og smag til med salt og peber. Kog pastaen som angivet på emballagen og afdryp. Server med bøf, grønt og frisk koriander.

Energi pr. person: 630 kcal., protein 17%, kulhydrat 57%, fedt 26%