Lækre pastiller med pebermynte
Pærelette og lækre pebermyntepastiller med mørk chokolade og bærstøv. Det er supernemt og sjovt at lave hjemmelavede pebermyntepastiller - så tag ungerne med i køkkenet, og leg løs!
Ingredienser
1 æggehvide
1 tsk pebermynteessens
250 g flormelis
50 g mørk chokolade af god kvalitet
frysetørret bærstøv
Sådan laver du pastiller med pebermynte
1. Bland æggehvide og pebermynteessens sammen i en skål, og rør flormelis i lidt ad gangen, til massen er ensartet og formbar.
2. Tril massen til små kugler, og tryk dem flade på et stykke bagepapir. Smelt chokoladen i en skål over vandbad, (og temperer den, hvis du har mod på det).
3. Kom chokoladen i en frysepose med et lille hul i det ene hjørne, og sprøjt lidt chokolade ud på hver pastil. Lad pastillerne tørre i 30-60 minutter.
4. Drys lidt bærstøv ud over pastillerne lige inden servering.
TIP
Vil du forenkle opskriften, så erstat den smeltede chokolade med små chokoladeknapper.