Cookies uden mel og smør
SPONSORERET indhold

Peanutcookies med peanutbutter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De her cookies er sprøde og knasende udenpå, lækre og bløde indeni, og så er de uden mel og smør, men propfulde af crunchy peanutbutter, saltede peanuts og store stykker mørk chokolade.

Af: Maja Ambeck Vase
24. feb. 2017 | Opskrift | ALT for damerne
10-12 cookies | Total: 30 min

Ingredienser

250 g crunchy peanutbutter
200 g brun farin
1 æg
1 nip flagesalt
100 g mørk chokolade
50 g peanuts

Sådan bager du peanutcookies

1. Kom peanutbutter, brun ­farin, æg og salt i en skål, og pisk det let sammen. Hak ­chokolade og peanuts groft, og rør det i. Form små ­kugler af ­dejen, og placer dem på en ­bageplade beklædt med ­bagepapir. Tryk dem lidt flade med fingrene.

2. Bag dem i 12-14 minutter ved 175 grader.

3. Lad dine cookies køle helt af, og drys med flagesalt.

Tip: Du kan erstatte den mørke chokolade med f.eks. mælkechokolade, hvis du hellere vil det.