Peberfrugt med fyld
SPONSORERET indhold

Peberfrugt med fyld

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl og Bente Nissen Lundsgaard
15. jul. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4 pers.)

Ingredienser

4 grønne peberfrugter
300 g hakket svinekød, maks. 10 % fedt
1 fed finthakket hvidløg
2 spsk. løg i tern
3 flåede tomater
4 spsk. smuttede og hakkede mandler
2 spsk. rosiner
1 spsk hakket persille
½ tsk. stødt kanel
1 tsk. rød finhakket chili
1 dl æble i tern
2 dl fersken el. blommer i tern
1 spsk. hvidvinseddike
salt, peber
Pynt:
1 granatæble
Tilbehør:
Tortillaer
100 g. mild og blød gedeost eller cremefraiche
50 g. smuttede mandler

  1. Grill peberfrugterne under ovngrillen, til de begynder at branke og skindet bobler op. Afkøl dem under et klæde. Pil skindet af dem. Lav en ridse igennem peberfrugten, så den åbner sig. Fjern kernerne.
  2. Svits kød, hvidløg og løg i olie, til kødet har skiftet farve. Kom tomater, mandler, rosiner, persille, kanel, chili, frugttern og eddike i. Kog det sammen ca. 10 min. Rør jævnligt. Smag til med salt og peber. Fordel blandingen i peberfrugterne. Server retten pyntet med hvid gedeostesauce, granatæbletern og tortillaer.
  3. Hvid gedeostesauce:
  4. Blend 100 g frisk, blød og mild gedeost med 50 g smuttede mandler og 3-4 spsk. vand. Smag til med salt og peber. Du kan også bare servere cremefraiche til.