Opskrift på peberfrugter med bøffelmozzarella
SPONSORERET indhold

Peberfrugter med bøffelmozzarella, hybenpulver, græskarkerner og rucola

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Mikkel Adsbøl
19. aug. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

6 røde peber
1 pk mozzarella
1 pk rucola
1 håndfuld græskarkerner
2 spsk hybenpulver
½ citron, saften heraf
6 spsk olivenolie
havsalt

Sådan laver du peberfrugt

Bag de røde hele pebre i ovnen på 200 grader i ca. 25 min. Tag dem ud, flå skindet af dem, og skær dem i skiver. Skær mozzarellaen i skiver, og læg dem på en tallerken. Top med rucula, som og drys græskarkerner og hybenpulver over. Hæld dressingen af citronsaft, olie og havsalt over, inden du serverer den smukke og virkelig velsmagende salat.