Pebernødder a la Lagkagehuset
SPONSORERET indhold

Pebernødder a la Lagkagehuset

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Opskriften på årets bedste pebernødder kommer fra Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset.

Af: Lone Kjær Foto: Columbus Leth
17. nov. 2021 | Opskrift | BoligLiv
Ca. 250 stk. pebernødder

Ingredienser

Pebernødder a la Lagkagehuset

250 g smør

250 g sukker
1 dl piskefløde
500 g hvedemel
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt kanel
1 tsk. hvid peber
1 tsk. kardemomme
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron

Sådan laver du pebernødder a la Lagkagehuset

  1. Tænd ovnen på 200 grader. 
  2. Pisk smør og sukker med en elpisker til en ensartet cremet masse. Tilsæt fløde, og pisk ved laveste hastighed.

    PRØV OGSÅ: Julesnegle, ingefærkager, chokoladecookies og snebolde - skønne opskrifter til en dag i køkkenet med de mindste
  3.  Bland hvedemel med krydderier, bagepulver og natron, og rør i dejen, til den er nogenlunde fast. Ælt dejen sammen med hænderne. 
  4. Del dejen i mindre stykker. Tril dejstykkerne til pølser på tykkelse med en lillefinger.

    SE MERE: Spanskrør med lun chokoladecreme
  5. Skær dejen i små stykker på ca. 1 cm. Tryk nogle af dem let flade i toppen, og tril andre. Sæt pebernødderne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 7-8 min., til de er gyldne. Afkøl pebernødderne, før de kommes i en kagedåse.

Anbefalet til dig