Pebernødder med citron og mandler
Foto: Thomas Hergaard | Pebernødder med citron og mandler.
Hjemmet

Opskrift på pebernødder med citron og mandler

Pebernødder med citron og mandler

Del på

Bliv klar til mange gode julestunder med dejlige pebernødder.

Af Katrine Klinken 14.dec.2015 Mad

Ca. 200 stk. pebernødder

Pebernødder med citron og mandler

500 g hvedemel
250 g smør
100 g brun farin
1 tsk hjortetakssalt
1/2 tsk friskkværnet hvid peber
1 tsk stødt muskatnød
2 tsk fintrevet citronskal
75 g mandler (hakkede)
1 dl vand

Sådan laver du pebernødder med citron og mandler

Smuldr mel og smør, evt. i en foodprocessor, og bland brun farin, krydderier, revet citronskal og mandler i. Saml dejen med vand.


Rul dejen til fingertykke pølser. Del dem i cm-store stykker.


Rul hvert stykke til en kugle. Sæt pebernødderne på bagepapir på en bageplade.


Bag pebernødderne i midten af en 200 grader varm ovn, til de er lysebrune, ca. 15 min. Afkøl pebernødderne på rist.


De afkølede pebernødder opbevares i en lufttæt dåse eller beholder.

Find flere tips til nem aftensmad

 

SE OGSÅ: Glutenfri pebernødder

SE OGSÅ: Klassiske pebernødder

SE OGSÅ: Louise Bruuns sunde pebernødder

Del på
Kommentarer (0)
Henter...