Opskrift på pecankager med chokoladecreme
SPONSORERET indhold

Pecankager med chokoladecreme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Mikkel Adsbøl
01. jul. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

ca. 250 g fuldkornhvede
150 g smør
2 æg
100 g mørk rørsukker
1/4 tsk salt
½ tsk natron
75 g finthakkede mandler
125 g pecannødder hakkede
chokoladecreme
100 g 85 % god chokolade
1 dl piskefløde

Sådan laver du desserten

175 grader i 12 min.

Tag melet og bland det med smør, til det smuldrer. Kom æggene, sukker, salt og natron i og til sidst de hakkede nødder. Det skal være en god blød, men fast dej. Lad den hvile, mens du laver cremen.

Smelt chokoladen, og kom derefter fløden i – og du får den lækreste creme.

Tag en bageplade med bagepapir på, og lav kagerne i størrelsen af to 20´ere og bag dem på 175 grader i 12 min. Lad dem afkøle og kom den afkølede creme i midten mellem to kager. Stil dem koldt.

Tip:
Du skal kun tage én med pr. person – to er for meget! Frys resten ned, eller gem dem i køleskabet.

PRØV OGSÅ: Marengskage med chokoladecreme

 

Nøgleord til denne opskrift: pecankager, chokolade, chokoladecreme, pecan, dessert, kage, opskrift.