Pecankager med chokoladecreme
Ingredienser
ca. 250 g fuldkornhvede
150 g smør
2 æg
100 g mørk rørsukker
1/4 tsk salt
½ tsk natron
75 g finthakkede mandler
125 g pecannødder hakkede
chokoladecreme
100 g 85 % god chokolade
1 dl piskefløde
Sådan laver du desserten
175 grader i 12 min.
Tag melet og bland det med smør, til det smuldrer. Kom æggene, sukker, salt og natron i og til sidst de hakkede nødder. Det skal være en god blød, men fast dej. Lad den hvile, mens du laver cremen.
Smelt chokoladen, og kom derefter fløden i – og du får den lækreste creme.
Tag en bageplade med bagepapir på, og lav kagerne i størrelsen af to 20´ere og bag dem på 175 grader i 12 min. Lad dem afkøle og kom den afkølede creme i midten mellem to kager. Stil dem koldt.
Tip:
Du skal kun tage én med pr. person – to er for meget! Frys resten ned, eller gem dem i køleskabet.
PRØV OGSÅ: Marengskage med chokoladecreme
Nøgleord til denne opskrift: pecankager, chokolade, chokoladecreme, pecan, dessert, kage, opskrift.