Péche Melba-mousse
SPONSORERET indhold

Péche Melba-mousse

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

19. jul. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4-6 pers.)

Ingredienser

100 g hvid chokolade
2 blade husblas
2 pasteuriserede æggeblommer, svarer til
1 af de små bægre
2 spsk. sukker
2 spsk. appelsinsaft
3 dl piskefløde
Desuden:
100 g hindbær
2 ferskner
3 spsk. appelsinsaft
evt. 4-6 hindbær og friske mynteblade til pynt

  1. Hak chokoladen, og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Pisk æggeblommer og sukker cremet. Rør chokoladen i. Udblød husblassen 10 min. i koldt vand.
  2. Tag husblassen op af vandet, og smelt den i mikroovn eller over vandbad. Rør først de 2 spsk. appelsinsaft og lidt af chokoladeblandingen i husblassen. Rør denne blanding i chokoladeblandingen. Pisk fløden til let skum, og vend den i chokoladecremen.
  3. Skyl hindbærerne, og afdryp dem. Skræl fersknerne, og skær kødet i tern. Bland hindbær og ferskentern sammen med de 3 spsk. appelsinsaft. Fordel det i små glas, som du har låg til – vi har brugt nogle syltetøjsglas. Fordel moussen over. Luk glassene til.
  4. Stil glassene i køleskabet i ca. 4 timer. Pynt evt. med et hindbær og lidt frisk mynte, måske er du heldig at finde lidt vilde bær.