SPONSORERET indhold
Penne med ostesauce og sprødstegt bacon
4 personer
Ingredienser
Ostesauce:
1 spsk. smør
1 skalotteløg
1 spsk. hvedemel
½ dl hvidvin
1½ dl kaffefløde 9%
1 dl mælk
75 g revet emmentaler
¼ tsk. muskatnød
salt og peber
100 g bacon i skiver
400 g pastapenne
½ dl hakket purløg
Tilbehør:
evt. grøn sprød blandet salat
- Varm smørret i en lille kasserolle. Hak løget fint, og steg det i smørret i ca. 5 min. over svag til jævn varme. Drys melet på, og steg det med et par min. Hæld vinen på, og lad den koge op over jævn varme under omrøring. Bland fløde og mælk sammen, og hæld det i, pisk under omrøring, til saucen er kogt op. Tilsæt osten, og lad det hele koge godt sammen, mens du rører i gryden, til osten er smeltet. Lad det koge igennem, og krydr med muskat, salt og peber.
- Steg bacon sprødt på en pande eller i ovnen, og læg det på køkkenrulle.
- Kog penne i rigeligt saltet vand, til de stadig har lidt bid i midten. Vend pastaen i ostesauce, og drys med knust bacon og purløg.
- Spis pastaretten med en grøn salat til.