Perlebygotto med tomater og persille
SPONSORERET indhold

Perlebygotto med tomater og persille

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne ret er en dansk udgave af italienernes elskede risotto. Så er du vild med risotto, må du ikke undlade at prøve denne version. Her har vi lavet retten med perlespelt, men du kan også bruge perlebyg.

21. mar. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 pers.

Ingredienser

1 løg
300 g perlespelt
30 g smør
1 l hønsebouillon
1 dl fløde
salt, peber
200 g cherrytomater
2 dl grofthakket bredbladet persille
1 dl revet dansk ost f.eks. svendbo

  1. Skær løget i små tern. Svits løg og korn i smør i en gryde, til smørret er klart. Tilsæt en suppeskefuld kogende bouillon ad gangen. Rør rundt, så byggen ikke brænder på. Tilsæt først den næste skefuld væske, når den forrige er opsuget.
  2. Kog bygottoen ca. 25 min. i alt. 3. Rør bygottoen med fløde. Smag til med salt og peber. Fordel bygottoen i dybe tallerkner, og top anretningen med tomater, persille og ost. Kan du ikke skaffe svendbo ost, kan du erstatte den med en anden mild fast ost.