Lækker persillepesto med valnødder.

Opskrift på persillepesto

Persillepesto

Denne lækre velsmagende persillepesto med valnødder kan pifte enhver ret op. Den kan også bruges som dressing i en lækker sandwich.

Bedømmelse
4 små glas persillepesto

Persillepesto

Fryse-egnet

 

1 stort bdt (100 g) persille
100 g valnøddekerner
4 fed hvidløg
¼ liter jomfruolivenolie
100 g parmesanost
salt og peber

Sådan laver du persillepesto


1. Skyl persillen grundigt og slyng den tør for vand.


2. Hak valnødder og hvidløg i en foodprocessor og tilsæt persilleblade. Kør, til det bliver en tyk puré.


3. Tilsæt olivenolien lidt ad gangen, til pestoen har passende konsistens.


4. Rør friskrevet parmesanost i pestoen og smag til med salt og peber.


5. Fordel i små, rengjorte glas, læg evt. en valnød på hver til pynt og dæk overfladen med et tyndt lag olivenolie. Luk glassene og stil dem koldt.

Tip

Giv f.eks. et glas pesto sammen med et bundt smuk pasta i julegave.

ingredienser

5

tilberedning

ca. 30 minutter

type

Tilbehør

specialkost

kategori

nationalitet

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok