Persillepesto
SPONSORERET indhold

Persillepesto

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne lækre velsmagende persillepesto med valnødder kan pifte enhver ret op. Den kan også bruges som dressing i en lækker sandwich.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
08. nov. 2016 | Opskrift | Hjemmet
4 små glas persillepesto | Total: 30 min

Ingredienser

Persillepesto

Fryse-egnet

 

1 stort bdt (100 g) persille
100 g valnøddekerner
4 fed hvidløg
¼ liter jomfruolivenolie
100 g parmesanost
salt og peber

Sådan laver du persillepesto


1. Skyl persillen grundigt og slyng den tør for vand.


2. Hak valnødder og hvidløg i en foodprocessor og tilsæt persilleblade. Kør, til det bliver en tyk puré.


3. Tilsæt olivenolien lidt ad gangen, til pestoen har passende konsistens.


4. Rør friskrevet parmesanost i pestoen og smag til med salt og peber.


5. Fordel i små, rengjorte glas, læg evt. en valnød på hver til pynt og dæk overfladen med et tyndt lag olivenolie. Luk glassene og stil dem koldt.