Pink hindbærlemonade
SPONSORERET indhold

Pink hindbærlemonade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Farven på denne skønne lemonade er ikke til at stå for - og så er den til og med nem at lave. Brug lemonaden som den er i stedet for færdigkøbt saft, eller som et lækkert pink pift i diverse drinks og cocktails.

Af: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
16. jul. 2018 | Opskrift | ALT for damerne
Giver ca. 2 ½ liter færdigblandet lemonade | Total: 30 min

Ingredienser


3 hele økologiske citroner
1 dl citronsaft
200 g frosne hindbær
500 g sukker
5 dl vand

Sådan laver du lemonade med hindbær:

1. Anbring alle ingredienser i en gryde, og hæld vandet over. Bring blandingen til at simre, og lad den stå og småkoge uden låg i 10 min.

2. Sigt derefter blandingen igennem en fintmasket si, og hæld den på en skoldet flaske.

3. Når den er helt afkølet, blander du den med vand eller danskvand i forholdet 1-4.

4. Servér iskold med isklumper og evt. lidt frisk mynte og et par citronskiver.

 

Anbefalet til dig