SPONSORERET indhold
Pink pavlova med hindbær og kiwi
Moderne marengs!
8-10 personer
Ingredienser
3 æggehvider af mellemstore æg
1 tsk. vaniljeessens eller 2 tsk. vaniljesukker
3½ dl sukker
1 tsk. majsstivelse
1 tsk. vineddike
3 spsk. kogende vand
rød levnedsmiddelfarve
Desuden:
4 dl piskefløde
300 g hindbær, fra frost kan bruges
1 dl sukker
3-5 kiwifrugter
evt. frisk mynte til pynt
- Pisk æggehvider, essens, sukker, majsstivelse, vineddike og kogende vand til marengs i en køkkenmaskine eller med en håndmixer.
- Det tager ca. 5-10 min. Farv marengsen lyserød med levnedsmiddelfarve.
- Fordel marengsen i toppe på bagepapir. Glat toppene ud, skal have en højde på ca. 3 cm. Bag pavlovaerne i ovnen ved 180 gr. i 5 min. på midterste ovnribbe.
- Skru ned til 150 gr., og bag videre ca. 40 min.
- Sluk for ovnen, og lad pavlovaerne køle af i ovnen.
- En pavlova skal have en sprød skal og et skumfidusagtig indre.
- Kog hindbær og sukker op i en gryde ca. 5 min. Afkøl.
- Pisk fløden til skum, og fordel den over pavlovaerne. Skræl kiwifrugterne, og skær dem i tern. Fordel ternene over flødeskummet sammen med hindbærsauce.