Pistaciesnegle
SPONSORERET indhold

Pistaciesnegle

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En rigtig julesmåkage med smag af marcipan og pistacie - mums!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
06. aug. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(ca. 35 stykker)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Hviletid, dej: 30 min.
Bagetid: ca. 8 min.
Opbevares i dåse
200 g mel (3½ dl)
150 g smør
100 g sukker (1½ dl)
1 æg
200 g pistaciemarcipan

  1. Findel smørret i melet og tilsæt sukker. Kom det sammenpiskede æg i og saml dejen. Lad dejen hvile koldt en halv times tid.
  2. Rul dejen ud til en plade 18 cm bred og så lang, den kan blive, det er ca. 40 cm. Smør pistaciemassen ud på dejpladen med en bredbladet kniv. Rul sammen til en tynd roulade. Skær den herefter i knap 1 cm tykke skiver.
  3. Læg kagerne på bagepapir lagt på bagepladen og bag dem ved 200 grader i 5-6 min.