Pita med shawarma
SPONSORERET indhold

Pita med shawarma

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Dette pita med shawarma er krydret og nemt at lave.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
29. jan. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
4 pitabrød

Ingredienser

Pita med shawarma
300 g mørt oksekød, f.eks. 2-3 engelske bøffer skåret i meget tynde skiver
2 spsk. olie til stegning
2 tsk. garam masala, krydderiblanding
1 fed hvidløg
2 spsk. citronsaft
salt, peber
4 pitabrød
grøn salat
agurkeskiver
tomatskiver
salat
2 dl græsk yoghurt
2 spsk. tahin, sesamfrøpasta
salt, peber
salat
2 dl græsk yoghurt
2 spsk. tahin, sesamfrøpasta
salt, peber

  1. Varm olien op på en pande. Steg kødet i olie, til det har dannet skorpe. Drys garam masala over, og vend hvidløg og citronsaft i. Krydr med salt og peber. Steg kort igennem. Tag kødet fra varmen.
  2. Varm pitabrødene efter anvisning på emballagen. Fyld dem med snittet salat, agurke- og tomatskiver samt kød og dressing rørt af yoghurt og tahin smagt til med salt og peber.