Pitabrød med kylling og spidskål
SPONSORERET indhold

Pitabrød med kylling og spidskål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Når det skal være nem og hurtig aftensmad, serverer vi pitabrød med kylling og spidskål.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
03. okt. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
Pitabrød til 4 personer

Ingredienser

Pitabrød med kylling og spidskål

 

4 forårsløg
1 lille spidskål
4 gulerødder
400 g hakket kyllingekød
1 spsk. olie
2 tsk. karry
½ dl vand
3 spsk. sojasauce
4 store fuldkornspitabrød, gerne fra frost
½ romaine- el. ¼ icebergsalat
2 dl græsk yoghurt 0,2 %

Sådan laver du pitabrød med kylling og spidskål

  1. Snit forårsløgene og kålen fint. Riv gulerødderne. Svits kødet i olie, til det har skiftet farve. Tilsæt karry og grønsager, og svits det med 3-4 min. Kom vand og sojasauce i, og kog op. Lad retten simre under låg yderligere 5 min.
  2. Kom fyldet i lunede pitabrød sammen med salat og yoghurt.