Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Hævetid: 1 time
Bagetid: 10 min.
Dej:
15 g gær
2 dl lunkent vand
300 g italiensk mel
1 tsk salt
1 spsk olivenolie
Fyld:
1 lille glas tacosovs (mild eller hot)
250 g frosne majskerner
1 dåse kidneybeans
salt og peber
50 g revet ost
frisk koriander
- Rør gæren ud i lunkent vand og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen 5-10 min. og lad den hæve til dobbelt størrelse (ca. 1 time).
- Rul to pizzabunde ud og læg dem på bageplader med bagepapir.
- Bland sovsen med majskerner og skyllede, afdryppede kidneybeans. Krydr med salt og peber og fordél blandingen på bundene. Drys med ost og bag dem ca. 10 min. ved 225-250 grader.
- Servér med friskhakket koriander.