Pizza Margarita
SPONSORERET indhold

Pizza Margarita

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den klassiske margarita pizza med tomat og ost. Super simpelt og super lækkert. Få opskriften på en margarita med hjemmelavet tomatsauce og hjemmebagte pizzabunde her:

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
09. jul. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(2-4 stk.)

Ingredienser

1 portion pizzadej
1 portion tomatsauce
Grundopskrift på pizzadej og tomatsauce

250 g frisk mozzarellaost i tynde skiver
evt. 4 spsk. friskreven parmesan
2 tsk. tørret oregano
1 spsk. olivenolie
friske tomatskiver, basilikumblade
pesto til pynt:
1 bøtte frisk basilikum eller et bdt. persille
1 fed hvidløg
1 tsk salt, gerne Maldon sea salt
40 g pinjekerner
50 g parmesanost
1 dl ekstra jomfruolivenolie

  1. Fordel tomatsaucen over pizzabunden. Fordel mozzarellaosten over. Drys evt. parmesan over. Drys oregano over, og dryp med olivenolie. Bag pizzaen.
  2. Pesto: Kom basilikumbladene i en foodprocessor eller blender sammen med finthakket hvidløg og salt. Miks det sammen. Tilsæt panderistede pinjekerner og friskrevet parmesanost. Miks igen. Tilsæt olien lidt ad gangen, til der dannes en jævn tyk sauce. Pestoen kan holde sig et par dage i køleskab.
  3. Fordel friske skiver af tomat, basilikumblade og lidt pesto over pizzaerne.

Anbefalet til dig