Pizza med asparges og gedeost
SPONSORERET indhold

Pizza med asparges og gedeost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Arbejdstid: 20 min. Hævetid: 1 time Bagetid: ca. 20 min. Fryse-egnet

23. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

500 g grønne asparges
1 spsk olie (evt. fra osten)
ca. 200 g frisk gedeost (i olie, drænet vægt)
Pizzadej:
15 g gær
2 dl vand (lunkent)
½ tsk groft salt
1 spsk olivenolie
ca. 325 g hvedemel
Pynt:
Friske basilikumblade

  1. Pizzadej: Smuldr gæren i vandet og rør, til den er opløst. Tilsæt salt, olie og gradvist mel. Ælt, til dejen er glat og smidig. Lad den hæve ca. 1 time.
  2. Form fire små pizzabunde (ca. 1 cm tykke) og læg dem på bagepapir.
  3. Fyld:
  4. Bræk den nederste træede del af aspargesene. Skær dem i stykker på 3-4 cm.
  5. Vend dem i olie og fordél dem sammen med stykker af gedeost på pizzaerne.
  6. Bag dem sprøde ved 225 grader i 15-20 min. Pynt med basilikumblade.