Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 15 min.
2 pakker færdig fuldkornspizzadej
olivenolie (til stegning)
250 g små cherrytomater
300 g grønkål
1 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
1 knivspids chiliflager
250 g ricottaost
Drys:
100 g parmesan
1 citron (øko)
Tilbehør: evt. tomatsalat
Sådan laver du pizza med grønkål
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Læg de 2 pizzadeje på en bageplade med bagepapir.
- Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte.
- Skyl grønkålen, kassér de grove stilke, og skær grønkålen i strimler.
- Steg tomater i olie på en varm pande i et par min. Sluk for blusset, og kom salt, peber, chiliflager, fintrevet citronskal og grønkål på panden. Vend det hele godt sammen.
- Smør pizzabundene med ricotta, og fordél grøntsagerne fra panden på pizzaerne.
- Bag pizzaerne ved 200 grader i ca. 15 min., til bunden er sprød.
- Servér pizzaerne med groftrevet parmesan og fintrevet citronskal over. Servér evt. en tomatsalat til.