Ingredienser
Arbejdstid: 40 min.
Stege- og bagetid: 30 min.
Ingredienser:
1 dl færdig tomatsovs til pizza
125 g hakket oksekød
2 spsk olivenolie
2 fed hvidløg (finthakkede)
1 lille løg (finthakket)
3 tomater (finthakkede)
1 dl rødvin eller bouillon
salt, peber og oregano
1 rød peberfrugt (i strimler)
150 g revet ost
pizzadej (se her, hvordan du laver den: Grundopskrift på pizzadej)
- Svits hakket kød i olien, til det har skiftet farve. Tilsæt hvidløg og løg og lad det snurre kort. Tilsæt tomater og rødvin og krydr med salt, peber og oregano.
- Lad sovsen småkoge i et kvarter. Smag til.
- Fordel tomatsovs på den udrullede pizzadej. Kom kødblandingen på og læg peberfrugtstrimler over sammen med revet ost.
- Dryp med olie og bag i 20 min.