Pizza med hakket kød
SPONSORERET indhold

Pizza med hakket oksekød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

I denne portion fyld er der til 2 pizzaer.

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
19. feb. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2 pizzaer)

Ingredienser

Arbejdstid: 40 min.
Stege- og bagetid: 30 min.
Ingredienser:
1 dl færdig tomatsovs til pizza
125 g hakket oksekød
2 spsk olivenolie
2 fed hvidløg (finthakkede)
1 lille løg (finthakket)
3 tomater (finthakkede)
1 dl rødvin eller bouillon
salt, peber og oregano
1 rød peberfrugt (i strimler)
150 g revet ost
pizzadej (se her, hvordan du laver den: Grundopskrift på pizzadej)

  1. Svits hakket kød i olien, til det har skiftet farve. Tilsæt hvidløg og løg og lad det snurre kort. Tilsæt tomater og rødvin og krydr med salt, peber og oregano.
  2. Lad sovsen småkoge i et kvarter. Smag til.
  3. Fordel tomatsovs på den udrullede pizzadej. Kom kødblandingen på og læg peberfrugtstrimler over sammen med revet ost.
  4. Dryp med olie og bag i 20 min.