Pizza med svampe og marinerede auberginer
SPONSORERET indhold

Pizza med svampe og marinerede auberginer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Capricciosa betyder den lunefulde på italiensk, og er en sand klassiker. Kan det måske være en krofatters drillerier overfor sin kone? I denne portion fyld er der til 1 pizza.

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
19. feb. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(1 pizza)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 20 min.
Ingredienser:
125 g svampe (i skiver eller stykker)
1 spsk olivenolie eller smør
1 dl færdig tomatsovs til pizza
2 spsk grillede auberginer
2 spsk finthakket salami
evt. 2 spsk sorte oliven
1 stk. mozzarella (ca. 150 g)
2 spsk olivenolie
pizzadej (se opskriften her: Grundopskrift på pizzadej)

  1. Fordel tomatsovs over den udrullede dejbund.
  2. Rist de delte svampe kort i fedtstoffet på en pande. Lad dem svale lidt, før de fordeles på dejbunden.
  3. Kom auberginer og salami på og dæk med skivet mozzarella.
  4. Dryp med olie og bag i 20 min.

Anbefalet til dig