Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Pizzaboller a la Foccacia

Pizzaboller a la Foccacia

Pizzaboller a la Foccacia

Tag med tilItalien og få samtidig ryddet ud i køleskabet med disse lækre, hjemmebagte pizzaboller.

Pizzaboller a la foccacia

Rester:
stegt chorizopølse, oksebøf eller kødsauce
kogte kartofler
bagte rodfrugter/grillede grønsager

Tid: ca. 30 min. plus hæve- og bagetid
(8 pizzaboller)

Dej:
2½ dl vand
20 g gær
2 tsk. salt
1 spsk. olivenolie
200 g durummel
ca. 175 g italiensk hvedemel

Fyld:
200 g mozzarellaost
4 friske tomater
100 g stegt chorizopølse, oksebøf eller kødsauce
4 kogte kartofler
100 g bagte rodfrugter/grillede grønsager
4 kviste frisk rosmarin/timian
1 tsk. tørret oregano
lidt olivenolie
salt og peber


1. Hæld vand i en skål, og opløs gæren heri. Tilsæt salt og olie, og rør først durummel og dernæst hvedemel i dejen. Rør gerne længe i dejen.

2. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i 1 time.

3. Slå dejen ned på et meldrysset bord. Del dejen i 8 lige store dele. Tril til boller. Tryk bollerne let flade med håndfladen, og fordel dem på to bageplader med bagepapir.

4. Tryk forsigtigt fingrene ned i dejen, så der kommer små fordybninger. Top halvdelen af dejstykkerne med halvdelen af mozzarellaosten, tomater i både, pølse/kød i skiver og hakket rosmarin. Den anden halvdel toppes med resten af mozzarellaosten, kartofler i skiver, bagte rodfrugter eller grillede grønsager og oregano. Lad brødene hæve, mens ovnen bliver varm.

5. Tænd ovnen på 220 grader.

6. Dryp lidt olie over brødene, og krydr med salt og peber. Bag brødene i ca. 15 min., til de er gyldne.

► SE OGSÅ: Minipizza Margarita
► SE OGSÅ:
Lækker græskarpizza
► SE OGSÅ: Sommerpizza med kartofler, gedeost og radiser

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok