SPONSORERET indhold
Pølsehorn
(18 stk.)
Ingredienser
Sværhedsgrad: Nem
Tidsforbrug: 1 time og 40 min, heraf arbejdstid: 20 min.
25 g gær
3 dl lunkent vand
1 spsk. olie
1 æg
1 tsk. salt
ca. 675 g pizzamel eller almindelig hvedemel
Fyld:
9 wienerpølser
1 dl tomatketchup eller tomatpuré
2-3 tsk. tørret oregano
Desuden:
1 sammenpisket æg
3-4 spsk. sesamfrø
- Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen, og ælt den smidig. Stil dejen til hævning i ca. 1 time.
- Tag dejen ud på bordet, og del den i 18 stykker. Rul dem til kugler, og tryk dem til 1 cm flade cirkler.
- Fordel lidt tomatketchup, oregano og ½pølse på hver. Saml dejen omkring pølsen til en rulle.
- Pensl med æg, og drys med sesamfrø. Bag de indbagte pølser ved 200 gr. ca. 20 min. på midterste ovnribbe.