Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Pølseret med chorizo og rødder

Pølseret med chorizo og rødder

Pølseret med chorizo og rødder

Pølseret med chorizo og rødder - en suveræn måde at bruge en rest rodfrugter og kartofler på! Server gerne med en kold øl …



Pølseret med chorizo og rødder


Tid: ca. 20 min.
(4 pers.)
500 g kogte kartofler
300 g kogte eller stegte rodfrugter
400 g chorizopølser
1 løg
2 røde peberfrugter
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
1 tsk. paprika
1 dåse tomatpuré, 70 g
2 dl mælk
salt og peber
2 spsk. sorte oliven
lidt frisk revet parmesanost
lidt bredbladet persille

1. Skær kartofler og rodfrugter i mindre stykker, og skær pølser i skiver.

2. Hak løget. Skær peberfrugter i strimler.

3. Varm olien på en pande, og svits pølserne i ca. 5 min. Tilsæt løg, presset hvidløg og paprika, og steg i yderligere et par minutter. Skru ned for varmen. Tilsæt kartofler, tomatpure og mælk, og lad
retten simre ved svag varme i ca. 10 min.

4. Smag retten til med salt og peber. Server med oliven, parmesanost og persille.

► SE OGSÅ: Hurtig pizza calzone
► SE OGSÅ: Risotto med grønt citronsmør
► SE OGSÅ: Bag pølsehorn og bananbrød som eftermiddagssnacks

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok