Porre vinaigrette
SPONSORERET indhold

Porre vinaigrette

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv at udskifte porrer med dampede asparges eller letkogte skorzonerrødder.

Af: Inge Kauffeldt (DDV) Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
02. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

25 g snittede skalotteløg
1 spsk kapers
2 spsk snittede krydderurter estragon, persille, kørvel etc.)
1 spsk vineddike
3 tsk olivenolie
salt & peber
2 hårdkogte æg
125 g rensede, små fine porrer
30 g flute

  1. Snit skalotteløget meget fint. Bland med kapers, krydderurter, eddike og olie.
  2. Dressingen smages til med salt og peber. Hård-kogte æg hakkes og vendes i dressingen.
  3. Porrerne dampes i lidt kogende, letsaltet vand i tre til fire minutter.
  4. Vandet hældes fra, og porrerne lægges på en tallerken. Dressing og æg hældes over porrerne.
  5. Retten serveres lun eller kold med flute til.