Praliner med lakridskaramel
SPONSORERET indhold

Praliner med lakridskaramel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hjemmelavet utraditionel konfekt med mørk chokolade og lakrids.

Af: Betina Hastoft Foto: Betina Hastoft
13. nov. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(ca. 15 stk.)

Ingredienser

150 g mørk chokolade
20 små forme
Lakridskaramel:
1 dl piskefløde
½ dl sirup
½ dl sukker
3 spsk. flormelis
¾ spsk. lakridspulver, f.eks. Bülow el. Urtekram
evt. frysetørrede hindbær
små aluforme

  1. Smelt halvdelen af chokoladen, og pensl den på indersiden af de små aluforme. Lad det stivne.
  2. Kom fløde, sirup, sukker og flormelis i en lille gryde, og kog det sammen ca. 8 min. Tag gryden fra varmen. Rør lakridspulveret i.
  3. Afkøl karamellen, til den kun er lunken. Fordel den med en teske i formene. Kom smeltet mælkechokolade over med en teske. Drys evt. med frysetørrede hindbær. Lad chokoladen stivne.