Proteinbrød
Skønt brød fyldt med proteiner - brug det fx til rodfrugtsuppe.
Ingredienser
15 g havregryn
30 g gule ærter (Møllerens)
25 g hørfrø
½ tsk bagepulver
1 tsk pizzakrydderi
100 g skyr
3 æggehvider
2 spsk hvedeklid
Salt
Sådan gør du
Kør havregryn, gule ærter og hørfrø i en minihakker, til det bliver til mel. Tilsæt bagepulver og pizzakrydderi.
Rør skyr, æggehvide og hvedeklid i blandingen, til det bliver en flydende masse.
Kom dejen i en lille brødform (½ liters), og drys lidt groft salt på.
Bag proteinbrødet ved 180 grader i ca. 40 minutter. Vent med at skære i brødet, til det er helt afkølet.
Kcal 30
Protein 3 g ~ 40 %
Kulhydrat 3 g ~ 53 %
Fedt 1 g ~ 7 %
Kostfiber 1 g
PRØV OGSÅ: Rød rodfrugtsuppe med chorizo og feta
Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter