Proteinbrød
SPONSORERET indhold

Proteinbrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skønt brød fyldt med proteiner - brug det fx til rodfrugtsuppe.

Af: Vægtkonsulenterne Foto: Vægtkonsulenterne
03. feb. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
1

Ingredienser

15 g havregryn
30 g gule ærter (Møllerens)
25 g hørfrø
½ tsk bagepulver
1 tsk pizzakrydderi
100 g skyr
3 æggehvider
2 spsk hvedeklid
Salt

Sådan gør du

Kør havregryn, gule ærter og hørfrø i en minihakker, til det bliver til mel. Tilsæt bagepulver og pizzakrydderi.

Rør skyr, æggehvide og hvedeklid i blandingen, til det bliver en flydende masse.

Kom dejen i en lille brødform (½ liters), og drys lidt groft salt på.

Bag proteinbrødet ved 180 grader i ca. 40 minutter. Vent med at skære i brødet, til det er helt afkølet.

Kcal 30
Protein 3 g ~ 40 %
Kulhydrat 3 g ~ 53 %
Fedt 1 g ~ 7 %
Kostfiber 1 g

PRØV OGSÅ: Rød rodfrugtsuppe med chorizo og feta

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter