Pumkernickel
SPONSORERET indhold

Pumkernickel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Brødet er sødt og passer rigtig godt til ost eller marmelade.

Af: Karen Hare Foto: Thomas Hergaard
13. maj. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
1 stk.

Ingredienser

3 ½ dl hedt vand
1 ¼ dl sirup
25 g gær
½ dl olie
2 tsk. salt
200 g rugmel
200 g fuldkornshvedemel
200 g mel
fedtstof til formen

  1. Vand og sirup blandes og tilsættes smuldret gær, når blandingen er fingervarm. Salt, olie, rugmel og fuldkornshvedemel piskes i væsken, og dejen hviler lunt ca. 1 time.
  2. Melet tilsættes og dejen æltes igennem. Den fyldes i en velsmurt form og stilles til efterhævning. Brødet bages ved 150 gr. i 1 ½ time.