Quesadillas med  avocado og bønnesalat
SPONSORERET indhold

Quesadillas med avocado og bønnesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Quesdillas er meget populært i Mexico. Ideen er at stege to tortillaer sammen med ost i midten, der så smelter. Her med ekstra grønt.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
08. maj. 2017 | Opskrift | ALT for damerne
Quesadillas til 4 personer | Total: 30 min

Ingredienser

1 løg
3 fed hvidløg
1 rød peberfrugt

Bønnesalat:
250 g grønne bønner
½-1 rødløg
100 g cherry-tomater
½ potte eller bundt basilikum
3 spsk eddike f.eks. æble-eddike
4 spsk olivenolie
salt og peber

Avocadocreme:
2-3 modne avocado
salt
saft af ½ citron
1½ tsk finthakket frisk chili
6 tortillawraps
150 g revet ost
olivenolie til stegning

Sådan laver du quesadillas

1. Pil løg, halver det, og skær det i tynde skiver. Pil og hak hvidløg fint. Halver peberfrugt, fjern kernerne, og skær peberfrugten i tynde skiver eller små tern.

2. Bønnesalat: Nip bønnerne, og kog dem i vand med salt 3-4 minutter. Pil og hak rødløg fint. Halver tomaterne, og pluk basilikum. Kom æbleeddike, salt, peber og olivenolie over, og vend bønnerne med rødløg, tomater og basilikum.

3. Avocadocreme: Halver avocado, fjern stenen, mos avocadoen, og krydr med salt, citron og chili.

4. Læg tre tortillaerne på bordet og fordel løg, hvidløg og peberfrugt. Drys med revet ost. Læg en tortilla ovenpå, og pres dem sammen. Varm olivenolie op på en pande, og steg tortillaerne 2-3 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde. Brug en bred paletkniv, når du vender dem, og støt dem eventuelt med hånden, så de ikke falder fra hinanden.

Skær dine quesadillas i trekanter, og server med avocado og bønnesalat. Drys eventuelt med frisk koriander, og spis med det samme.

PRØV OGSÅ: Sund simremad til de kolde aftener

PRØV OGSÅ: Chili sin carne

PRØV OGSÅ: Thai-kokosmælk suppe