Quiche med bacon, porre og comte
SPONSORERET indhold

Quiche med bacon, porre og comte

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En supernem og lækker tærte, som kan varieres efter smag og behag med både løg, squash, broccoli.

Af: Cecilie Svensson Foto: Line Thit Klein
10. jan. 2017 | Opskrift | ALT for damerne
Quiche med bacon og ost til 4 personer | Total: 40 min

Ingredienser

2 spsk smør
100 g bacon
4 store porrer, skyllede og skivede
1 rulle butterdej, ca. 270 g
4 æg
1 dl fløde, 13 %
150 g fast ost, revet - f.eks. Comte
salt og friskkværnet peber.

Sådan laver du quiche:

1. Smelt smørret på en pande og svits baconen heri. Tilsæt porrerne, og lad dem svitse ved lav varme i 10-15 min., indtil de er bløde, søde og blanke.

 

2. Smør et ildfast tærtefad, og læg butterdejen på. Tryk dejen let ned i formen, uden at der går hul på butterdejen. Pisk æggene med fløde, salt, peber og halvdelen af den revne ost. Fordel porrerne på dejen, og hæld æggeblandingen ovenpå. Drys med den sidste revne ost.

 

3. Bag quichen i ca. 20 min. eller indtil overfladen er gylden og butterdejen lysebrun. Servér quichen varm eller ved stuetemperatur, evt. med en grøn salat som tilbehør.

 

Prøv også: Pissaladiere - fransk pizza