Quinoasalat med blomkål, estragon og æble
SPONSORERET indhold

Quinoasalat med blomkål, estragon og æble

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En lækker quinoasalat med sprød blomkål, søde æbler og frisk estragon. Quinoasalat er dejligt til kødretter, men også som en vegetarisk frokostsalat bare med lidt god ost og brød til.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
01. sep. 2022 | Opskrift | ALT for damerne
4 personer

Ingredienser

150 g quinoa
½ blomkål
1-2 gulerødder
½-1 rødløg
1-2 æbler
¼ bundt frisk estragon
2-3 spsk eddike f.eks. æbleeddike
2-3 spsk olivenolie
salt og peber

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    0 Kcal
  • Fedt:
    0 %
  • Protein:
    0 %
  • Kulhydrat:
    0 %

Sådan gør du

  1. Skyl quinoaen i en sigte under koldt vand. Kog det efter anvisningen på emballagen. Kom den kogte quinoa i en skål, og lad det afkøle.
  2. Del blomkålen i buketter, og skær dem i skiver. Skræl og skær gulerødderne i strimler, eller riv dem groft. Pil og skær rødløget i små tern. Skær æblerne i tern eller skiver, og pluk estragonen.
  3. Bland quinoaen med blomkål, gulerødder, rødløg, æbler, eddike, olivenolie, salt, peber og estragon. Anret i små skåle, og server som tilbehør.