Quinoataboulet med laks
SPONSORERET indhold

Quinoataboulet med laks

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sund og velsmagende lavkarbo-frokost, der også nemt kan tages med i madpakken.

Af: Vægtkonsulenterne Foto: Vægtkonsulenterne
09. okt. 2013 | Opskrift | Hjemmet
1 person

Ingredienser

75 g tilberedt quinoa
2 håndfulde, blandede krydderurter (dild, mynte, persille, purløg)
10 g rapsolie
1 spsk lys balsamicoeddike
salt & peber
80 g røget laks
citron i både

  1. Kom den kogte quinoa i en skål. Hak alle krydderurterne fint, eventuelt i en minihakker.
  2. Vend dem herefter i quinoaen sammen med olie og eddike. Krydr med salt og peber.
  3. Anret salaten med røget laks i skiver. Server taboulet’en med citronbåde til at dryppe henover.