Rabarber-jordbærdessert
SPONSORERET indhold

Rabarber-jordbærdessert

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Rødgrød med fløde: Den klassiske dessert med årstidens lækre rabarber og jordbær.

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
01. maj. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

8-10 dl rabarbersaft, evt. let fortyndet (se opskrift på vores Rabarbersaft)
1 vaniljestang
sukker efter smag
5-600 g jordbær
ca. 50 g kartoffelmel
sukker til drys
Til servering:
50 g mandler og fløde

  1. Kog rabarbersaften op med en flækket og udhulet vaniljestang, og smag den til med sukker.
  2. Klargør og halver jordbærrene, og lad dem koge 5 min. i saften. tag gryden fra varmen, og vent et øjeblik. hæld udrørt kartoffelmel ud i desserten, og hæld den straks op i skåle eller glas. drys med lidt sukker.
  3. Skold og smut mandlerne, og server desserten med flækkede mandler og fløde.