Rabarbercrumble
SPONSORERET indhold

Rabarbercrumble

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Super nem crumble med rabarber - se her, hvordan du laver en af sommerens nemmeste desserter med rabarber.

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
01. maj. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Smør til formene
ca. 275 g skyllede rabarber
75 g sukker
1 spsk. maizena
1 tsk. vaniljesukker
Crumble:
3 spsk. blødt smør
3 spsk. mel
3 spsk. sukker
2 spsk. hakkede nødder

Spdan bager du rabarbercrumble

  1. Smør formene, og fyld dem op med rabarberstykker. bland sukker, maizena og vaniljesukker, og hæld blandingen over frugten. tryk det hele lidt sammen.
  2. Smuldr smør og mel, og bland det med sukker og nødder. drys crumblen over frugten, og bag desserterne ved 200 gr. i 15-20 min.